Nastaveni je pryc
Nastaveni je pryc
Do verze 2.0.6 je vse v poradku. Uz nasledujici verze ktere vysla tusim nekdy v prosinci, delala problemy v tom ze cokoliv jsem nastavil tak pri nasledujicim spusteni bylo v zakladnim nastaveni. Delala to dalsi verze takze do minuleho tydne jsem jel na v2.0.6 Vysla 2.0.9 tak jsem ji zkusil vse OK, nastavil jsem si blokovani reklam, oblibene, skin, formulare atd. tyden to jelo absolutne OK. dnes pustim pocitac a hle veskere toto nastaveni bylo v prd..., min. hodina kterou jsem stravil s nastavenim je proste v hajzlu. Kopii kterou jsem udelal z program files taktez nefunguje. Kde muze byt problem?
Jestli má systém víc jak 1 účet a Max je prdlej v program files, tak já osobně s tím mám špatnou zkušenost.
Instaluju pro každého uživatele do složky %APPDATA%\maxthon2 (%APPDATA% vlož do průzkumníku a enter).
Každý má svoje oblíbený, svoje nastavení, svoje všechno. Nic se nemíchá a každý má svoje. Vyzkoušej instalnout do svého chráněného úložiště\Data aplikací\Maxthon2.
Instaluju pro každého uživatele do složky %APPDATA%\maxthon2 (%APPDATA% vlož do průzkumníku a enter).
Každý má svoje oblíbený, svoje nastavení, svoje všechno. Nic se nemíchá a každý má svoje. Vyzkoušej instalnout do svého chráněného úložiště\Data aplikací\Maxthon2.