Maxthon v 2.1.3
Maxthon v 2.1.3
Byl uvolněn Maxthon v 2.1.3
[Stažení programu]
[Stažení Češtiny]
Seznam změn
[Nové]
- skiny OH Peking 2008
- plugin medailová tabulka
[Najít na stránce]
- odstraněn problém padání při zavření záložky
[Gesta myši a klávesové zkratky]
- zlepšení výkonnosti
- odstraněn problém kdy gesta myši a klávesové zkratky fungovaly pouze v aktivní a ne v oddělené záložce
[Instalátor]
- přidána možnost zobrazení seznamu změn po instalaci
[Rozhraní]
- odstraněn problém nezobrazování ikon některých stránek
[Ostatní]
- odstraněn problém kdy po zavření záložky čtečky kanálů původní záložka neotvírala novou URL
- odstraněn problém s průhledností na některých stránkách
- odstraněn problém nefunkčnosti některých kláves (např. Enter v flashových chatech)
- odstraněn problém nesprávné funkce "Otevřít všechny odkazy", při zatržené volbě "Zobrazit jen nejoblíbenější" v postranním panelu oblíbených
[Kanály]
- odstraněn problém kdy RSS kanál nešel označit jako přečtený
[Správce stahování Maxthon]
- odstraněn problém kdy použití volby stáhnout všechny odkazy způsobovalo vícenásobné instance Maxthon
[Lovec reklam]
- odstraněn problém v logu filtru obsahu
[Stažení programu]
[Stažení Češtiny]
Seznam změn
[Nové]
- skiny OH Peking 2008
- plugin medailová tabulka
[Najít na stránce]
- odstraněn problém padání při zavření záložky
[Gesta myši a klávesové zkratky]
- zlepšení výkonnosti
- odstraněn problém kdy gesta myši a klávesové zkratky fungovaly pouze v aktivní a ne v oddělené záložce
[Instalátor]
- přidána možnost zobrazení seznamu změn po instalaci
[Rozhraní]
- odstraněn problém nezobrazování ikon některých stránek
[Ostatní]
- odstraněn problém kdy po zavření záložky čtečky kanálů původní záložka neotvírala novou URL
- odstraněn problém s průhledností na některých stránkách
- odstraněn problém nefunkčnosti některých kláves (např. Enter v flashových chatech)
- odstraněn problém nesprávné funkce "Otevřít všechny odkazy", při zatržené volbě "Zobrazit jen nejoblíbenější" v postranním panelu oblíbených
[Kanály]
- odstraněn problém kdy RSS kanál nešel označit jako přečtený
[Správce stahování Maxthon]
- odstraněn problém kdy použití volby stáhnout všechny odkazy způsobovalo vícenásobné instance Maxthon
[Lovec reklam]
- odstraněn problém v logu filtru obsahu
Re: Maxthon v 2.1.3
diky za prehled, chtel bych upozornit, ze v teto verzi funguje spatne addon Speed Dial (obcas na prazdne strance nenajede)
jako nejvetsi problem stale vidim, ze bocni panel automaticky uz jen pri najeti na nej prebere fokus jako aktivni okno, ale kdyz chci zas pracovat se strankou musim do ni kliknout
jako nejvetsi problem stale vidim, ze bocni panel automaticky uz jen pri najeti na nej prebere fokus jako aktivni okno, ale kdyz chci zas pracovat se strankou musim do ni kliknout
Musím říci, že mi to připadalo také, že nenajede, ale po delší době najel.dev píše:diky za prehled, chtel bych upozornit, ze v teto verzi funguje spatne addon Speed Dial (obcas na prazdne strance nenajede)
no vic nez nekolik minut jsem cekat nezkousel
Od této verze mi na některých stránkách přeložených translatorem nefunguje ovládání myší, konkrétně na téhle stránce : http://translate.google.cz/translate?u= ... 1&ie=utf-8 mi nejde "gesto" posunování nahoru a dolů...
Je to monžné? nebo to dělá jen mi???
Už jsem narazil na více stránek...
Je to monžné? nebo to dělá jen mi???
Už jsem narazil na více stránek...
pred chvilkou vysla verze 2.1.3.2430
Changelog: Fixed several minor bug in last release.
Ale Medvedovi problemy s gesty mysi jsou zde porad a Speed Dial blbne dal.
Changelog: Fixed several minor bug in last release.
Ale Medvedovi problemy s gesty mysi jsou zde porad a Speed Dial blbne dal.
Vysla nova verze Speed Dial (mimochodem je uz cesky, kdyby se vam muj preklad nelibil, tak si ho muzete upravit nebo vymazat a pouzivat stale anglicky ), ktera uz funguje dobre, jen je potreba pred aktualizaci Speed Dial vypnout a restartovat Maxthon. http://forum.maxthon.com/viewthread.php ... #pid439175
Díky za info
zkuste zadat do panelu adresy
Kód: Vybrat vše
max:2008
Vysla ostra verze 2.1.4 http://forum.maxthon.com/viewthread.php?tid=73853
konecne jsou obsazeny aktualni jazykove soubory
konecne jsou obsazeny aktualni jazykove soubory
Co kdybys napsal oznámení ?dev píše:Vysla ostra verze 2.1.4 http://forum.maxthon.com/viewthread.php?tid=73853
Jo, ale jen díky tomu že jsem přes messenger kecal s Bloodchenem, upozornil jsem ho na to a poslal mu Češtinu mailemdev píše:konecne jsou obsazeny aktualni jazykove soubory
1) nechtel jsem se ti do toho plest, ale tak ho napisu, kdyztak mi to oprav http://maxthon.cz/viewtopic.php?f=1&t=359
2) dobra prace ale je videt, ze na pripominky na oficialnim foru s prominutim serou
2) dobra prace ale je videt, ze na pripominky na oficialnim foru s prominutim serou