nefunkční updater
nefunkční updater
Zdravím, existuje nyní verze 2.1.3, já mám stále verzi 2.1.2.649, ovšem updater mi hlásí že mám nejnovější verzi. Připomínám, že o jednu verzi předtím mi maxthon updater fungoval dobře a aktualizoval.. Ale ještě předtím u starších verzí, když tam bylo ještě starší rozhraní updateru, se mi taky stalo že updater nefungoval a musel sem nainstalovat novou verzi klasicky že sem stáhnul exe soubor. No zajímalo by mě, jestli má někdo podobný problém či zda někdo neví, čím by to mohlo být.
Re: nefunkční updater
Jo jo stejný problém, musím stáhnout novou verzi přímo.
na hlavnim foru jsem cetl, ze aktualize pres updater jsou nabidnuty az tak po 3 dnech od vydani nove verze
a dnes se mi aktualizace uz nabidla, i kdyz dam ted Kontrola aktualizaci... tak se vypise (ale ja na 2.1.3 prechazet nechci)
nicmene se nestahuje, dialog vzdy zustane na 0%
a dnes se mi aktualizace uz nabidla, i kdyz dam ted Kontrola aktualizaci... tak se vypise (ale ja na 2.1.3 prechazet nechci)
nicmene se nestahuje, dialog vzdy zustane na 0%
Teď sem na to koukal a nová verze nelze stáhnout ani klasicky. Po kliknutí na stažení na stránkách maxthonu vyjede okno v čínštině, asi error 404, řekl bych.
No tak já mám stejnou verzi a update mi novou verzi nabídne a zobrazuje se že to i stáhne. Nicméně po stažení problikne okno Příkazového řádku a nic se neděje - vše zůstane při starém.bagrman píše:Zdravím, existuje nyní verze 2.1.3, já mám stále verzi 2.1.2.649, ovšem updater mi hlásí že mám nejnovější verzi. Připomínám, že o jednu verzi předtím mi maxthon updater fungoval dobře a aktualizoval.. Ale ještě předtím u starších verzí, když tam bylo ještě starší rozhraní updateru, se mi taky stalo že updater nefungoval a musel sem nainstalovat novou verzi klasicky že sem stáhnul exe soubor. No zajímalo by mě, jestli má někdo podobný problém či zda někdo neví, čím by to mohlo být.
Sluzebnik
Stejný problém jako u " sluzebnika" musel jsem novou verzi stáhnout přímo, ale updater mi fungoval snad jen u 2-3 verzí jinak nikdy, takže jsem si už zvykl
Mě nikdy nefungoval. Vždycky jsem musel stahovat a instalovat.
404: Podpis nenalezen