Ahojky všem. Rád bych se zeptal, jaké máte zkušenosti s Maxthonem verze 2.5.15.1000 UNICODE a zobrazení stránek Facebooku. Já osobně mám dosti špatné, alespoň v této verzi Maxthonu. Všechny delší diskusní příspěvky jak na hlavní stránce, tak i na vlastním profilu jsou psané, jako jediný řádek, nejsou zalamované podle velikosti otevřeného okna. Na spodní straně okna se mi zobrazí posuvník a když si chci přečíst tyto delší vzkazy, tak mi nezbývá nic jiného než posouvat posuvníkem zprava do leva, což je dosti nepraktické a především pak nepohodlné. Nehledě na to, že pokud je text doplněn o obrázek, tak jej nelze kolikrát ani pořádně přečíst. Budu rád, když se podělíte o Vaše zkušenosti.
Pro adimistrátora bych měl dotaz na to, jestli by s touto situací šlo něco udělat. Pokud použiji klasický IE, nebo jiný prohlížeč, tak se mi stránky Facebooku zobrazí normálně. Zkusil jsem se vrátit ke starším verzím Maxthonu a vše bylo rovněž v pořádku. Takže bude chyba asi jenom v této verzi. Na verzi 3 se mi přecházet nechce. Neboť dle mého mínění, není tak propracovaný jako 2 řada. Díky za Vaše zkušenosti, Bodan.
Maxthon 2 a Facebook
Re: Maxthon 2 a Facebook
Já tento problém nemám, používám 2.5.16.200 na IE8.
Nainstaloval jsem verzi 2.5.16.1000 UNICODE v IE Version 8.0.7600.16385, ale nic se nezměnilo, příspěvky jsou na Facebooku pořád bez zalamování. V nastavení Maxthonu - Hlavní: mám přitom "Výchozí zvětšení: 100 %." A na Facebooku jsem nikde žádné nastavení velikost zobrazování stránky nenašel.
Heureka, kdo se nevzdává, nakonec dosáhne toho co chtěl. Už mi Facebook (FB) maká jak má.
Řádky se zalamují, no je to paráda
Řádky se zalamují, no je to paráda
A problém byl v čem
Ve vlastním nastavení Maxthonu, konkrétně v položce: Nástroje/Nastavení Maxthon/Rozšířené a v sekci >>Prohlížení jsem zrušil zaškrtnutí položky >> Přizpůsobit řetězec UserAgent: << a po restartu Maxthonu bylo vše OK.