Zdravím,
po novém roce se chci při spuštění maxthonu přihlásit, ale po chvilce zkoušení mi to vypíše chybu č. -69030300
Přihlašuju se doma a v práci, doma to jede bez problému i teď, a v práci to před vánocema šlo taky a nic se s počítačem nedělalo.
Už jsem zkoušel přeinstalovat maxthon se smazáním celého nastavení a nepomohlo to.
Když to zkouším v práci, tak doma maxthon přihlášený není, takže tím by to být nemělo.
Nemáte někdo zkušenost s tímto problémem?
Nelze se přihlásit
Vítej na fóru dvoustý,
občas se mi také stává, že mi tato hláška vyskočí. Nikdy si z ní velkou hlavu nedělám.
V danou chvíli bude asi přihlašování nedostupné. Když se podívám, kolik lidí si stáhlo Maxthon tak se jednoznačně čas od času musí stát ta věc, že se přihlašuje velké množství lidí a zahltí přihlašovací server.
Dále je možné, že v práci máš nastavené proxy, které ti neumožní přihlášení ke službě. Toto máme taky.
občas se mi také stává, že mi tato hláška vyskočí. Nikdy si z ní velkou hlavu nedělám.
V danou chvíli bude asi přihlašování nedostupné. Když se podívám, kolik lidí si stáhlo Maxthon tak se jednoznačně čas od času musí stát ta věc, že se přihlašuje velké množství lidí a zahltí přihlašovací server.
Dále je možné, že v práci máš nastavené proxy, které ti neumožní přihlášení ke službě. Toto máme taky.
Když mi ta hlaska vyskocila před vánocema, tak jsem to zkusil znova a přihlásilo se to, ale teď už to zkouším 3. den a ani ťuk.Culprit píše:Vítej na fóru dvoustý,
Proxy nemáme, a ani se tam nic neměnilo(jsem správce). Jde to přes router, ale to šlo i před tím a doma jedu taky přes router a jede to.
Taky jsem si myslel, že je zasekaný server, ale 3 dny v kuse A doma mi to jde, takže tím to asi nebude.
Dneska jsem to reinstaloval ještě jednou, z registrů jsem odstranil všechno, kde se maxthon vykytoval, ale nepomohlo to.
Zjistit to můžeš věcičkou ze Sysinternals. (TCPView)
http://technet.microsoft.com/en-us/sysi ... 97437.aspx
http://technet.microsoft.com/en-us/sysi ... 97437.aspx
Na to snad stačí z příkazový řádky
Kód: Vybrat vše
netstat -a
Stačí,ale tcpview je přehlednější.shaana píše:Na to snad stačí z příkazový řádky
Kód: Vybrat vše
netstat -a