Jak to vidím já...

Fórum o prohlížeči Maxthon 2
Odpovědět
Red
Bažant
Bažant

Jak to vidím já...

Příspěvek 6. leden 2008 14:06

- VYHLEDÁVÁNÍ: možnosti nastavení vyhledávání v Maxthon 2 jsou podstatně horší než například ve verzi 1.5.9 kde je možnost zaškrtnout kde se bude hledat. Když pak něco hledám a mám to nastaveno tak jen kliknu na ikonu a hledá se to tam kde mám nastaveno. Ve verzi 2 je nutno sáhodlouze nastavovat....
Dále pokud mám implicitně nastavené vyhledávání třeba na Seznam, vložím slovo které hledám a musím rozbalit okénko a kliknout na Seznam nebo dát ruku z myšky a kliknout na Enter. Nevím proč by zde nemohla být jednoduchá šipka na kterou bych kliknul a vyhledalo se to rovnou v implicitním vyhledávači.....
Navíc když rozbalím okénko a kliknu na jiný vyhledávač myší tak se mi vyhledávaný výraz neuloží a potom se neukáže v hystorii vyhledávacího okénka.To funguje pouze když hledám přes Enter...
- POSUN: chybí mi zde možnost vložit do lišty tlačítko pro pomalý posun stránky jako tomu je ve verzi 1.5.9...... možná to nějak jde ale v základní verzi to prostě není...
- ROZDĚLENÍ: pokud mám otevřené dvě záložky a chci vidět obě najednou,ve verzi 1.5.9 se kliklo na „rozdělit svisle“ a obrazovka se rozdělila na dvě části a v každé byl vidět obsah jiné záložky. Ve verzi 2 jsem to nenašel....je zde sice možnost „Rozdělené zobrazení“ ale to je mi celkem na prd protože se obrazovka sice rozděli ale v nové půlce se otevře pouze prázdná stránka do které zase musím otevřít stránku kterou chci
- ve verzi 2 silně postrádám možnost vložení tlačítka pro otevření poštovního klienta jako je tomu ve staré verzi 1.5.9

Obyčejný uživatel rozhodně nemá chuť sáhodlouze editovat soubory mskin.ini a podobně. Tak nevím. Maxtoňáci mne určitě rozcupujou na kousky ale třeba to co jsem napsal k něčemu bude dobré... :oops:

shaana
Blázen na kopci
Blázen na kopci

Příspěvek 6. leden 2008 14:56

Nikdo Tě nebude cupovat :) Jen budu trochu oponovat (ale až doinstaluju Visual studio C++ 2008) :D
Verze: Maxthon 1 Poslední, Maxthon 2 Poslední, Maxthon 3 Poslední...

Obrázek Obrázek Obrázek

Culprit
Totální SPAMMER
Totální SPAMMER

Příspěvek 6. leden 2008 15:20

Proč bychom Tě měli cupovat?
Nikdo netvrdí, že Maxthon je dokonalý, nejdokonalejší na celém světě.

Ti co tvoří weby vědí své. Obzvláště, když musí mít nanistalováno více typů prohlížeče.

Vyhledávání: nic jsem nenastavoval až na google, a vyhovuje.
Vyhledávání na stránce: Naprosto mi nevyhovuje.
Rozdělené robrazení[/]: Bral bych i vodorovné, přesun otevřené záložky mezi rozdělením funguje.

kmochna
Moderátor
Moderátor

Příspěvek 7. leden 2008 11:49

Taky netvrdím,že je Maxthon dokonalý,i když většina o čem píšeš,se dá buď nastavit nebo má obdobný ekvivalent funkce.
------------------
A když už jsem u toho: vyhledávácí políčko u dvojky je naprostá katastrofa - nechci dvě políčka (vyhledávání na stránce bylo v 1 integrované) a chci vyhledávat jednotlivá slova prachsprostým klikáním u search baru.

Odpovědět