- VYHLEDÁVÁNÍ: možnosti nastavení vyhledávání v Maxthon 2 jsou podstatně horší než například ve verzi 1.5.9 kde je možnost zaškrtnout kde se bude hledat. Když pak něco hledám a mám to nastaveno tak jen kliknu na ikonu a hledá se to tam kde mám nastaveno. Ve verzi 2 je nutno sáhodlouze nastavovat....
Dále pokud mám implicitně nastavené vyhledávání třeba na Seznam, vložím slovo které hledám a musím rozbalit okénko a kliknout na Seznam nebo dát ruku z myšky a kliknout na Enter. Nevím proč by zde nemohla být jednoduchá šipka na kterou bych kliknul a vyhledalo se to rovnou v implicitním vyhledávači.....
Navíc když rozbalím okénko a kliknu na jiný vyhledávač myší tak se mi vyhledávaný výraz neuloží a potom se neukáže v hystorii vyhledávacího okénka.To funguje pouze když hledám přes Enter...
- POSUN: chybí mi zde možnost vložit do lišty tlačítko pro pomalý posun stránky jako tomu je ve verzi 1.5.9...... možná to nějak jde ale v základní verzi to prostě není...
- ROZDĚLENÍ: pokud mám otevřené dvě záložky a chci vidět obě najednou,ve verzi 1.5.9 se kliklo na „rozdělit svisle“ a obrazovka se rozdělila na dvě části a v každé byl vidět obsah jiné záložky. Ve verzi 2 jsem to nenašel....je zde sice možnost „Rozdělené zobrazení“ ale to je mi celkem na prd protože se obrazovka sice rozděli ale v nové půlce se otevře pouze prázdná stránka do které zase musím otevřít stránku kterou chci
- ve verzi 2 silně postrádám možnost vložení tlačítka pro otevření poštovního klienta jako je tomu ve staré verzi 1.5.9
Obyčejný uživatel rozhodně nemá chuť sáhodlouze editovat soubory mskin.ini a podobně. Tak nevím. Maxtoňáci mne určitě rozcupujou na kousky ale třeba to co jsem napsal k něčemu bude dobré...
Jak to vidím já...
Proč bychom Tě měli cupovat?
Nikdo netvrdí, že Maxthon je dokonalý, nejdokonalejší na celém světě.
Ti co tvoří weby vědí své. Obzvláště, když musí mít nanistalováno více typů prohlížeče.
Vyhledávání: nic jsem nenastavoval až na google, a vyhovuje.
Vyhledávání na stránce: Naprosto mi nevyhovuje.
Rozdělené robrazení[/]: Bral bych i vodorovné, přesun otevřené záložky mezi rozdělením funguje.
Nikdo netvrdí, že Maxthon je dokonalý, nejdokonalejší na celém světě.
Ti co tvoří weby vědí své. Obzvláště, když musí mít nanistalováno více typů prohlížeče.
Vyhledávání: nic jsem nenastavoval až na google, a vyhovuje.
Vyhledávání na stránce: Naprosto mi nevyhovuje.
Rozdělené robrazení[/]: Bral bych i vodorovné, přesun otevřené záložky mezi rozdělením funguje.
Taky netvrdím,že je Maxthon dokonalý,i když většina o čem píšeš,se dá buď nastavit nebo má obdobný ekvivalent funkce.
------------------
A když už jsem u toho: vyhledávácí políčko u dvojky je naprostá katastrofa - nechci dvě políčka (vyhledávání na stránce bylo v 1 integrované) a chci vyhledávat jednotlivá slova prachsprostým klikáním u search baru.
------------------
A když už jsem u toho: vyhledávácí políčko u dvojky je naprostá katastrofa - nechci dvě políčka (vyhledávání na stránce bylo v 1 integrované) a chci vyhledávat jednotlivá slova prachsprostým klikáním u search baru.