Vypnutie Download Managera
Vypnutie Download Managera
Sťahovanie cez ten Download Manager je EXTRÉMNE pomalé, hoci bežne sťahujem asi 1MB/s, cez tento Download Manager to ide najviac 30/40 kB/s. Je možnosť tento zbytočný Download Manager úplne vypnúť?
Re: Vypnutie Download Managera
Tak tohle me na MX3 vadi asi ze vseho nejvic. Uz jsem se tu na to pred casem ptal. Asi jedina moznost je zatim bohuzel jen ta, prepnout zobrazovaci rezim na IE. Potom se startuje stary dobry manager z IE, ktery samozrejme funguje zcela bezchybne. A navic zobrazuje i cas uplynuly/do konce stahovani.
Axel Wers: Nemáš zaplou proxy? Jinak se to zde řešilo už několikrát...
post3387.html#p3387
post3387.html#p3387
Prečítal som si to ale odpoveď som nanašiel. A vidím že viacero ľudí má ten istý problém. Proste sťahovač Mx3 degraduje moju optiku na ISDN, fakt super prehliadač.
Možno to je riešenie, ale strašne debilné riešenie. Nebudem to zakaždým prepínať len kvôli tomu aby som si niečo stiahol. Mám pocit, že vývojari Maxthona na niečom fičia lebo niektoré funkcie trojky sú čistý FAIL.homberg píše:Tak tohle me na MX3 vadi asi ze vseho nejvic. Uz jsem se tu na to pred casem ptal. Asi jedina moznost je zatim bohuzel jen ta, prepnout zobrazovaci rezim na IE. Potom se startuje stary dobry manager z IE, ktery samozrejme funguje zcela bezchybne. A navic zobrazuje i cas uplynuly/do konce stahovani.