Nevíte, jestli bude v Maxthonu 3 Magic Fill umět vyplňovat nejen uživatelské jméno a heslo , ale bude umět to, co umí v Maxthonu 2 tj. vyplňovat i jiná definovaná "políčka"
Magic Fill, je jedna z věcí, proč nepřecházím "trvale" k Maxtohnu 3 a zůstávám u 2
Díky
Magic Fill
Re: Magic Fill
Už by to nějaký čas měla umět i trojka, kdysi jsme se tu o tom bavili...
MX3 umí zatím jen vyplnit jméno a heslo . Jestli umí i ostatní, tak tedy nevím, jak se to dělá
Já jen jestli někdo neví, zda-li MX3 bude někdy umět to, co MX2 (hlavně myslím Magic Fill)
Já jen jestli někdo neví, zda-li MX3 bude někdy umět to, co MX2 (hlavně myslím Magic Fill)
Když vyplníš na některých stránkách formulář a klikneš pravým tlačítkem do nějakého políčka a dáš "Uložit vyplněný formulář", tak pak se budou vyplňovat všechna políčka.
Tenhle postup (vyplnění formuláře) mi funguje jen u políček, kam se zadává uživatelské jméno a heslo ... jinak ne ... Jestli to skutečně jde, tak nevím co dělám špatně.
Máte poslední verzi? http://dl.maxthon.com/mx3/mx3.1.3.2000.exe
ano, tuhle poslední verzi mám, ale vyplnit mi jiná políčka prostě nejdou - možná to jen dělám špatně
Pro příklad jsem dala screeny jak to dělám .. snad to z toho bude jasné
Sice se tam ukazuje vyplnit formulář, ale nevím jak ho vůbec uložit.
Uploaded with ImageShack.us
Pro příklad jsem dala screeny jak to dělám .. snad to z toho bude jasné
Sice se tam ukazuje vyplnit formulář, ale nevím jak ho vůbec uložit.
Uploaded with ImageShack.us
Aha, někde to opravdu uložit nejde, zdá se že se může jednat o chybu. Takže jsem to nahlásil vývojářům.