vyskakovaci okna
vyskakovaci okna
Chci pozadat o radu s vyskakovavima oknama,chtel bych aby se mi na chatu zobrazovala vyskakovaci okna jako samostatna mala okna a ne jako zalozky,v M2 to slo nastavit ve verzi 3 jsem to nenasel,je to vubec mozne,nebo jsem malo hledal? Dekuji za radu.
Re: vyskakovaci okna
Ve verzi 3 to bohužel opravdu zatím možné není.
No a to je s prepáčením pekná kravina, pretože mnohé stránky pracujú správne iba vtedy ak pop-up funguje tak ako má. Ja mám tiež s tým problém na mojom webe.
Tak to pardon ... pokud web nepracuje správně při zakázání nějaký fce prohlížeče - tak je špatně navržen ... měl by fungovat vždy ... proto se třeba k fash webům dělá alternativa jen html.
Vetšina prohlížečů začlo defaultně pop-up okna blokovat ... a vývojáři webaplikací by si toho měli být vědomi a nepoužívat je. Je hromada jiných možností jak zobrazit "pseudo-pop-up" okno (JS, AJAX apod.)
Vetšina prohlížečů začlo defaultně pop-up okna blokovat ... a vývojáři webaplikací by si toho měli být vědomi a nepoužívat je. Je hromada jiných možností jak zobrazit "pseudo-pop-up" okno (JS, AJAX apod.)