Popotažení odkazu na google
Popotažení odkazu na google
Zdravím, možná už se tu o tom psalo, ale nejde mi otevírat odkazy na google.cz popotažením přes levé tl. myši, což je funkce, kterou opravdu dost využívám. Máte stejný problém? Která poslední verze tento problém neměla? Všiml jsem si, že pokud se jedná o odkaz zvýrazněný růžovým pozadím, tak to funguje. Je to zajímavé.
Re: Popotažení odkazu na google
Tak už mi to funguje. Vymazal jsem cookies a soubory v mezipaměti, nevím, asi by stačilo ty cookies.
řešilo nevyřešilo ... dělá to i seznam
Tento problém je už dlouho nahlášený, ale asi nedostal potřebnou prioritu. Kdyžtak můžete zkusit více "rozčeřit vodu" a postěžovat si zde: http://forum.maxthon.com/viewthread.php?tid=80554
Tak u googlu pomohlo když jsem vymazal cookies a soubory v mezipaměti, u seznamu nikoli (což mi ale vůbec nevadí ).
Edit: Tak jsem ještě zjistil, že mi to popotažení nefunguje pouze v případě, když jsem přihlášen k google účtu. Odhlásím se a funguje to.
Edit: Tak jsem ještě zjistil, že mi to popotažení nefunguje pouze v případě, když jsem přihlášen k google účtu. Odhlásím se a funguje to.
Ono se totiž nakonec ukázalo, že to není úplně chyba maxthonu, ale tyto stránky (seznam, google) pomocí JS scriptu blokují tuto funkci a nahrazují ji vlastní. Nakolik by mělo být stránce umožněno nahrazovat základní funkce browseru jo otázkou...
Třeba u seznamu to jde obejít tím, že do AdHunteru zadáte *.js*, ale tím příjdete o veškeré extra funkce tohoto webu a ovlivňuje to i email.cz (stejná doména a momentální AdHunter neumí lépe rozlišovat stránky).
Když budu mít chvilku, zkusím se na to podívat víc - který skript to konkrétně dělá a třeba to půjde odstranit se zachováním ostatní funkcionality - ale bez možnosti vytvářet pluginy patrně ne...
Třeba u seznamu to jde obejít tím, že do AdHunteru zadáte *.js*, ale tím příjdete o veškeré extra funkce tohoto webu a ovlivňuje to i email.cz (stejná doména a momentální AdHunter neumí lépe rozlišovat stránky).
Když budu mít chvilku, zkusím se na to podívat víc - který skript to konkrétně dělá a třeba to půjde odstranit se zachováním ostatní funkcionality - ale bez možnosti vytvářet pluginy patrně ne...
mě zas nefunguje prostřední tlačítko na externí odkazy na google+
Mně teď nějak začlo blbnout přetahování odkazů i textů na facebooku.
A neměl bys nějaký příklad?
Ono to chvíli jde a pak najednou nejde nic co potáhnu. Až pak zas po reloadu to chvíli jde.