Maxthon 3.3.1.2000
Re: Maxthon 3.3.1.2000
dkas: asi je problém u tebe ... náhledy videí na Android Marketu se mi zobrazují a i Gmail funguje bez problému. Zkus aktualizovat flash nebo koukni jestli ti něco neblokuje adblock.
Flash klasicky aktualizovat nejde, Maxthon si ho nese s sebou.
mne jen obcas pise missing plugin, ale jeste jsem neprisel na to za jakych okolnosti se to deje, ale asi pri vetsim mnozstvim nacitani dalsich flash videi.
Chyba u mě? Toho jsme se bál Missing plugin mi píše, jen když jsem v retro módu. Právě mi v Turbo módu Gmail ani nenačet. Ach jo...
Zkusil jsem se ještě chytit stébla a smazat cookies. Zdá se, že některý chyby jsou odstraněny Alespoň ty, který mi pijou nejvíc krev, takže díky za tip, že to je u mě
Missing plugin mi skákalo na yt, když jsem klikl na další video a to se načítalo. Ale chyba jen problika a video se načetlo, takže jsem to nijak neřešil.
Ale kolikrát mi Mx padne při zavírání stránky, když se video přehrává nebo na fb když se přehrává video a vrátím se o stránku zpět...
Ale kolikrát mi Mx padne při zavírání stránky, když se video přehrává nebo na fb když se přehrává video a vrátím se o stránku zpět...