v 3.3.4.4000 a skript PhpGedView
v 3.3.4.4000 a skript PhpGedView
Přišla mi nabídka na upgrade na verzi 3.3.4.4000. Tak jsem ji akceptoval. Instalace proběhla bez problému. Ale po nějaké chvíli jsem otevřel svoje stránky s rodokmenem, které požívají php skript a ukázalo se, že některé stránky se zobrazí jen částečně. Celé se zobrazí až po kliku na Obnovit. Nemá někdo tip, kde může být problém? Díky.
Re: v 3.3.4.4000 a skript PhpGedView
Já mám podobný problém s wordpressem, tam se pro změnu kolikrát stránka nenačte vůbec nebo se pořád načítá, což samozřejmě nevydržím a mačkám F5...
No, já to zatím řeším tak, že se v adresním řádku přepínám na podporu IE, to jest kliknu na blesk a objeví se mi modré vlnky. Potom se mi stránky načítají dobře. Nicméně, někde problém je. Možná to bude použitou verzí mého skriptu. Nevím.LuCash píše:Já mám podobný problém s wordpressem, tam se pro změnu kolikrát stránka nenačte vůbec nebo se pořád načítá, což samozřejmě nevydržím a mačkám F5...
Přepnutí zobrazovacího režimu je jen taková z nouze ctnost...
v takovych pripadech je lepsi ukazat screeny ci popsat proste na globalnim foru ve vlakne s posledni verzi maxthona a tam tu chybu zaregistruji a doufat ze do dalsi snad opravi http://forum.maxthon.com/viewthread.php ... ra=&page=7
Také mám ten samý problém, doufám že to bude v další verzi opraveno....
Stejný problém.
Řešení: mám nainstalovaný MX2 a tak ho teď používám .
Doufám, že to bude opravené co nejdřív.
Řešení: mám nainstalovaný MX2 a tak ho teď používám .
Doufám, že to bude opravené co nejdřív.
Pompo píše:Přišla mi nabídka na upgrade na verzi 3.3.4.4000. Tak jsem ji akceptoval. Instalace proběhla bez problému. Ale po nějaké chvíli jsem otevřel svoje stránky s rodokmenem, které požívají php skript a ukázalo se, že některé stránky se zobrazí jen částečně. Celé se zobrazí až po kliku na Obnovit. Nemá někdo tip, kde může být problém? Díky.