Zdravím,
zajímalo by mě, jestli taky někumu blbne youtube?pustim nějaký video uběhne pár sekund a pak se mi jakoby aktualizuje(jako když zmáčknu f5) a jde od znova , asi to bude něco s tím ADblokem. Někdy se mě stane, že se přestane přednačítat a zsekne se. Musím dát F5 a posunout video tam kde jsem byl. verzi Maxu mám 4.4.4.1200 a dělá mě to asi poslední 2 verze. Předtím mě to blblo taky, ale vyřešil to youtubecenter, teď už nepomáhá a mám ho updejtlej taky.
Kam se sakra podělo to přetáčecí tlačítko(ten kůň)? už ho jednou odělali, pak tam zase bylo a teď je zase pryč a asi už nadobro.
Blbnutí YT? Vyřešeno
Re: Blbnutí YT?
Stáhni si 4.4.4.2000 myslím, že to mělo být opraveno.
Kůň se nelíbil některým provozovatelům video portálů, víc se dočteš zde: viewtopic.php?f=40&t=9194
Kůň se nelíbil některým provozovatelům video portálů, víc se dočteš zde: viewtopic.php?f=40&t=9194
děkuji za rychlou odpověď, ta nová verze to prozatím vyřešila, ale musel jsem si ji ručně vyhledat. Když jsem dal zkontrolovat aktualizace, tak to napsalo, že prohlížeč je aktuální.
Ahoj, kontrola aktuální verze je bohužel jedna z funkcí, která dlouhodobě nefunguje. Zda je dostupná nová verze si můžeš ověřit přímo na úvodní stránce maxthon.cz, na stránce Maxthonu a nebo na mezinárodním fóru.