Ahoj po druhé,
Právě jsem zjistil, že se mi nechce Maxthon ani aktualizovat. Když kliknu na "O prohlížeči.." tak mi napíše, že je aktuální. Což je blbost.
Mám verzi: v4.4.8.2000
To musím aktualizovat ručně?
Díky za odpověď, popřípadě vyřešení problému.
Nechce najít update Vyřešeno
Nechce najít update
CPU Intel Pentium G3258 4,2GHz - MB MSI B85-G43 - GK Gainward GeForce GTX 960 Phantom - RAM EVOLVEO Zeppelin Gold 16GB 1333 - HDD Western Digital Caviar 1TB - CASE MODECOM BULLDOZER
Re: Nechce najít update
Ahoj,
automatické zjištění nové verze nikdy nefungovalo. Problém je známý, mnohokrát nahlášený, ale nikdo s ním nikdy nic nedělal. Jediná možnost, jak provést aktualizaci prohlížeče je ruční stažení a instalace novější verze ze stránek Maxthon.com, kde je aktuálně dostupná verze 4.9.3.1000. Další možností je stažení MX5 (Maxthon 5), který je aktuálně stále ve fázi testování. Bohužel, i nejnovější verze Maxthonu je zastaralá a může docházet k problémům. V současné době je také diskutována aféra údajného špehování uživatelů.
Osobně již považuji vývoj prohlížeče, úroveň komunikace v pracovních týmech a pracovní postupy za nevyhovující a opravdu bych doporučil zvážit, zda z bezpečnostních i funkčních důvodů raději nepřejít na jiný prohlížeč, například bohatě vybavený Vivaldi, který může být více než seriozní náhradou.
automatické zjištění nové verze nikdy nefungovalo. Problém je známý, mnohokrát nahlášený, ale nikdo s ním nikdy nic nedělal. Jediná možnost, jak provést aktualizaci prohlížeče je ruční stažení a instalace novější verze ze stránek Maxthon.com, kde je aktuálně dostupná verze 4.9.3.1000. Další možností je stažení MX5 (Maxthon 5), který je aktuálně stále ve fázi testování. Bohužel, i nejnovější verze Maxthonu je zastaralá a může docházet k problémům. V současné době je také diskutována aféra údajného špehování uživatelů.
Osobně již považuji vývoj prohlížeče, úroveň komunikace v pracovních týmech a pracovní postupy za nevyhovující a opravdu bych doporučil zvážit, zda z bezpečnostních i funkčních důvodů raději nepřejít na jiný prohlížeč, například bohatě vybavený Vivaldi, který může být více než seriozní náhradou.
Už jsem to aktualizoval ze stránek
K tomu špehování, dneska už je to fuk. Nevíš co ti dělá pomalu Windows a ostatní programy. Všechny tě beztak sledují co děláš..
K tomu špehování, dneska už je to fuk. Nevíš co ti dělá pomalu Windows a ostatní programy. Všechny tě beztak sledují co děláš..
CPU Intel Pentium G3258 4,2GHz - MB MSI B85-G43 - GK Gainward GeForce GTX 960 Phantom - RAM EVOLVEO Zeppelin Gold 16GB 1333 - HDD Western Digital Caviar 1TB - CASE MODECOM BULLDOZER
On je už i novější Maxthon 4.9.4.1000. Vivaldi je dobrej, nemám vyzkoušené, jak je to s účtem, aby se přes něj aktualizovali aspoň oblíbené, u gest myší by to chtělo vlastní nastavení (hlavně povolit levé tlačítko), což je pro mě základ. Jinak také má svoje mouchy, u aktualizace ikon stránek krachuje (32 i 64-bitová verze).
@OldStanda No vida, to je přesně to, o čem mluvím. Přestože je verze 4.9.4.1000 označena jako stabilní a je dostupná na kdejakém úložišti, na oficiálních stránkách visí stále starší verze. V seznamu změn však vedena je. Prostě bordel.
Diskuzi o Vivaldim bych možná směřoval do jiného vlákna (třeba sem), tady je to přeci jen trochu mimo téma
Diskuzi o Vivaldim bych možná směřoval do jiného vlákna (třeba sem), tady je to přeci jen trochu mimo téma
Už je i 4.9.4.1100 beta viz. Release Notes. Na Facebooku přestaly poskakovat zvětšené příspěvky, jen na Streamu se stále přepíná velikost video okna (používám 150% zoom).
Ale, ale. Že by vývojáři konečně zamakali na vyhledávání updatů?
Nedávno mi maxthon nabídl aktualizaci!! No nemožné tý jo
Nedávno mi maxthon nabídl aktualizaci!! No nemožné tý jo