Ahoj, existuje nějaký plugin pro verzi 4 na blokování reklam, které naskakují třeba před videi na iDNES.cz ? Respektive jestli to jde vyřešit skrze pravidla blokování přímo v prohlížeči. Za druhé, jak se dá zbavit reklam na Facebooku ? Maxthon je opravdu krásný prohlížeč, ale nedokáže pro mě takovou zásadní věc, kterou dokáže chrom i mozilla s adblock pluginem.
Díky moc za rady.
Jak na blokování reklam českých webů a ve videích ?
-
- Bažant
-
- Bažant
Re: Jak na blokování reklam českých webů a ve videích ?
Tak první problém jsem vyřešil pluginem Ads skipper: http://extension.maxthon.com/detail/ind ... gory_id=18 funguje jak na iDNES tan na Novinkách. Reklamy z FB se mi odstranit zatím nepodařilo.
Tato pravidla blokování zkopírujte. Po zkopírování budou pravidla automaticky nastavena. www.maxthon.cz
Kód: Vybrat vše
! Maxthon AdHunter
! site facebook.com
! author Dev
! date 2013-01-15
##div[class="ego_section"]
##div[class="storyInnerContent storyInnerContentSmallPic"]
##div[class="uiStreamEdgeStoryLine uiStreamEdgeStoryLineWithLabel"]
-
- Bažant
děkuji za pomoc, funguje parádně
##li[class="uiListItem"]
blokuje popis u událostí ... tak bych tohle pravidlo smazal nebo upravil
blokuje popis u událostí ... tak bych tohle pravidlo smazal nebo upravil
Tak jsem to smazal, díky.
Tohle mi rozhodně pomohlo s reklamou na FB. Zajímalo by mne, jestli by jsi tu nenapsal návod či nedal odkaz na stránku(i v angličtině), kde se můžu dočíst, jak si napsat vlastní pravidla a jak je pak dostat do AdHunteru. V Maxthonu mi to přijde nějak zmatené ve srovnání s Firefoxem či Operou...dev píše:Tato pravidla blokování zkopírujte. Po zkopírování budou pravidla automaticky nastavena. http://www.maxthon.czKód: Vybrat vše
! Maxthon AdHunter ! site facebook.com ! author Dev ! date 2013-01-15 ##div[class="ego_section"] ##div[class="storyInnerContent storyInnerContentSmallPic"] ##div[class="uiStreamEdgeStoryLine uiStreamEdgeStoryLineWithLabel"]
Jak na blokování reklam ve videích Youtube
Dobrý den,
Předem se omlouvám jestli sem to napsal do jiného T. Najdu někde prosím pravidlo na blokování reklam ve videích na YT? díky moc
Předem se omlouvám jestli sem to napsal do jiného T. Najdu někde prosím pravidlo na blokování reklam ve videích na YT? díky moc
Ahoj, v pohodě Nejsnažší je instalace rozšíření YouTube Center a jeho nastavení pro blokování reklam.
Nějaké info najdeš i tady.
Některá pravidla pro blokování přímo zkrze vestavěnou funkci pro blokování jsou sice k nalezení na Googlu, ale většinou moc dlouho nefungují, pokud vůbec (alespoň co jsem tak zjistil).
Nějaké info najdeš i tady.
Některá pravidla pro blokování přímo zkrze vestavěnou funkci pro blokování jsou sice k nalezení na Googlu, ale většinou moc dlouho nefungují, pokud vůbec (alespoň co jsem tak zjistil).