Zdravím,
Mám tkaový problém, kvůli škole musím navštěvovat stránky školy a dívat se na SUPLOVÁNÍ -->>
http://www.ssptaji.cz/zak-a-rodic-suplo ... skolni-1a/
A Maxthon na PC mi to neotevře, zatím co Maxthon na androidu ano.
Kde by mohl být problém? Zkoušel jsem nainstaloval PDF readery ale to nepomohlo..
Díky za rady!
Neotevře PDF
Neotevře PDF
CPU Intel Pentium G3258 4,2GHz - MB MSI B85-G43 - GK Gainward GeForce GTX 960 Phantom - RAM EVOLVEO Zeppelin Gold 16GB 1333 - HDD Western Digital Caviar 1TB - CASE MODECOM BULLDOZER
Re: Neotevře PDF
Přepni zobrazovací režim do IE. Taky mi to zlobí. Osobně žádný PDF reader nainstalovaný nemám a klasické PDFka se zobrazí Mx v pohodě. Google DOCS viewer taky funguje OK. Řekl bych, že Mx prostě neumí pořádně zobrazit soubory z Google Drive...
Tak to by chtělo dát vědět do vedení, aby to opravili.. Nebaví mě chodit na Operu koukat na supl
CPU Intel Pentium G3258 4,2GHz - MB MSI B85-G43 - GK Gainward GeForce GTX 960 Phantom - RAM EVOLVEO Zeppelin Gold 16GB 1333 - HDD Western Digital Caviar 1TB - CASE MODECOM BULLDOZER
Na Operu se vyprdni.. přepni na IE režim.
Náhlášeno to je a ve výjovové betaverzi už i opraveno. Zatím ale betu 4.9.xxx nedoporučuji instalovat...
Náhlášeno to je a ve výjovové betaverzi už i opraveno. Zatím ale betu 4.9.xxx nedoporučuji instalovat...
- Přílohy
-
- Zachyceno20160302211444.jpg (84.19 KiB) Zobrazeno 8322 x
Jojo, paráda, že to nahlásili. Díky!