Ahoj,
Už trošku delší dobu mi blbe Maxthon. Nechce na Facebooku načítat komentáře pod příspěvkem. Občas, když dám někam like, tak tam se nedá. Prostě mi přijde, že to je nějaké celé seklé. >:-( >:-(
Co by mohlo pomoct?
Dělá to též někomu?
Možná to není prohlížečem, ale nějakým updatem facebooku. Nevím, třeba jo
Díky moc!
V poslední době blbne.. Vyřešeno
V poslední době blbne..
CPU Intel Pentium G3258 4,2GHz - MB MSI B85-G43 - GK Gainward GeForce GTX 960 Phantom - RAM EVOLVEO Zeppelin Gold 16GB 1333 - HDD Western Digital Caviar 1TB - CASE MODECOM BULLDOZER
Re: V poslední době blbne..
S Facebookem, YouTube i dalšími weby má Maxthon někdy problém. Ve většině případů může chyba spočívat v chybné user agent identifikaci prohlížeče, avšak problémy s vykreslením některých prvků nejsou výjimkou. Vývoj jde neustále kupředu, ovšem v Maxthon v tomto směru trochu zaostává, což přisuzuji čínským vývojářům a způsobu, jakým prohlížeče Maxthon (ne)vyvíjí.
Můžeš zkusit pročistit mezipaměť, cookies a další data webů a v nastavení změnit user agent identifikátor na některý navržený komunitou dle své používané verze: Případně zkusit přepnout zobrazovací režim. Zda to pomůže, nemohu zaručit.
Můžeš zkusit pročistit mezipaměť, cookies a další data webů a v nastavení změnit user agent identifikátor na některý navržený komunitou dle své používané verze: Případně zkusit přepnout zobrazovací režim. Zda to pomůže, nemohu zaručit.
Re: V poslední době blbne..
Zkusil jsem tedy aktaulizovat, na nejnovější verzi a problém je pryč! Nerad bych to zakřikl, ale snad to bude fungovat
Díkec
Díkec
CPU Intel Pentium G3258 4,2GHz - MB MSI B85-G43 - GK Gainward GeForce GTX 960 Phantom - RAM EVOLVEO Zeppelin Gold 16GB 1333 - HDD Western Digital Caviar 1TB - CASE MODECOM BULLDOZER