Potřebuji zobrazovat matriční záznamy z MZA Brno, ale po aktualizaci na verzi 5.2.3.3000 server MZA vyžaduje aktualizovat AFP. Aktualizaci povolím,potom se objeví teploměr s inicializací a tím to skončí. Aktualizace se nerozeběhne. Poradí někdo? Přitom v Google Chromu ty matriky normálně otevřu.
Díky.
Nejde nainstalovat aktuální verze Adobe Flash Player
Re: Nejde nainstalovat aktuální verze Adobe Flash Player
Odpovím si sám. Nevím, co se změnilo, ale najednou se ta instalace rozběhla. Proběhla, ale server MZA stále vyžaduje pro zobrazení stránek matriky aktuální verzi AFP. Co s tím? V nastavení MX to zapnout nejde. Stáhnul jsem i podporu AFP z domácích stránek MX, ale pořád nic.
Měl bych prosbu na toho, kdo má na svém PC, nebo NTB nainstalovány W7 a Mx uvedené verze, zkuste, prosím jít na tento odkaz
http://actapublica.eu/matriky/brno/proh ... /?strana=5
jestli se zobrazí stránka z matriky.
Děkuji za info.
http://actapublica.eu/matriky/brno/proh ... /?strana=5
jestli se zobrazí stránka z matriky.
Děkuji za info.
Mám sice desítky, ale musíš určitě zaktualizovat i JAVU.
Mam taky desitky, Mx 5.2.3.3000, posledni verzi AFP i Javy a ta matrika se me nezobrazuje
Edit: tak po aktualizaci na 5.2.3.4000 uz se zobrazuje
Edit: tak po aktualizaci na 5.2.3.4000 uz se zobrazuje
Taky se mi neaktualizuje Adobe Flash Player. Mám poslední verzi Maxthonu 5.2.5.1000 a win 10. Zajímavé je, že doma na noťasu se to aktualizovalo, v práci to nejde... Tak jsem stáhl ručně instalační soubor AFP ze stránek Adobe, instalace proběhla v pořádku a AFP na stránkách, kde je vyžadováno tak neběží. Pořád to píše, že si ho mám nainstalovat. Že jsem si instaloval nový Maxthon, ve starém vše jelo v pohodě...
edit:
Tak z ničeho nic se ta aktualizace po 26 pokusu a po 2 dnech bez AFP spustila... Špatné řešení...
edit:
Tak z ničeho nic se ta aktualizace po 26 pokusu a po 2 dnech bez AFP spustila... Špatné řešení...
5.2.6.1000 stránku s flashovou hrou to pořád jen načítá a načítá a nic se neděje... Kdy už se ty problémy s flashem vyřeší? Tohle je asi jediné, ale hodně velké mínus prohlížeče.