Dobrý den,
chtěl bych se zeptat, zda jde nějak zabezpečit uložená hesla v MAXTHONU (něco jako hlavní heslo), případně jestli jde zaheslovat spuštění samotného prohlížeče.
Děkuji
E.
Hlavní heslo Vyřešeno
Re: Hlavní heslo
Ano, pokud si založíš svůj Maxthon účet, tak k němu už vlastně takové hlavní heslo máš. A ke "svému" Maxthonu i s uloženými hesly se dostaneš jen po přihlášení.
Pro případnou otázku jestli jde nastavení přenést ze sdíleného účtu na vlastní, tak ano. pokud-si-zalozim-ucet-na-maxhonu-t1136.html
Pro případnou otázku jestli jde nastavení přenést ze sdíleného účtu na vlastní, tak ano. pokud-si-zalozim-ucet-na-maxhonu-t1136.html
Re: Hlavní heslo
Maxthon účet mám, ale nenapadlo mě nechat uložená hesla jenom na Maxthon účtu (kde potřebuji přihlašovací heslo). Já měl uložený hesla i když jsem nebyl přihlášený k Maxthon účtu. Tak jsem je vymazal a už je mám jenom pod Maxthon účtem.
Původně jsem myslel něco jako v Opeře, kde můžeš uložená hesla pojistit jedním hlavním heslem. Ale i toto řešení v Maxthonu je dobré.
Děkuji Ti za radu
E.
Původně jsem myslel něco jako v Opeře, kde můžeš uložená hesla pojistit jedním hlavním heslem. Ale i toto řešení v Maxthonu je dobré.
Děkuji Ti za radu
E.