Maxthon a IExplorer
Maxthon a IExplorer
Mám otázečku, má upgrade (či spíše neupgrade) Interner Exploreru nějaký vliv na funkce Maxthonu???
Re: Maxthon a IExplorer
Maxthon využívá jádro IE, takže na tom pak závisí vykreslování stránek. Ale na samotné funkce Maxthonu by to vliv mít nemělo, nicméně pro rychlejší a správné vykreslování je vhodné mít aktuální IE, například dost stránek už přestává podporovat IE6.
Omlouvám se, snad jsem nikde nepřehlédl radu nebo probírání tohoto problému, tak zkusím sem.
Požívám Google dokumenty a mail. V čistém IE8 mi fungují okna pro výběry adres ke sdílení dokumentů, na základní obrazovce iGoogle chatu vyskakovací okno pro modifikaci stavu a pozvání účastníků, ale v Maxthonu se mi tato okna neotvírají a nebo když se otevře tak je prázdné a nelze nijak vybírat ... nepomůže ani vyřazení blkování vyskakovacích reklamních oken ani vypnutí jiných zákazů, pakliže je mám, ale příliš jich nepoužívám.
Máte někdo podobné problémy, že tyto funkce z Google nefungují? Nebo lépe... víte jak nastavit Maxthon aby to fungovalo?
Děkuji Lada
Požívám Google dokumenty a mail. V čistém IE8 mi fungují okna pro výběry adres ke sdílení dokumentů, na základní obrazovce iGoogle chatu vyskakovací okno pro modifikaci stavu a pozvání účastníků, ale v Maxthonu se mi tato okna neotvírají a nebo když se otevře tak je prázdné a nelze nijak vybírat ... nepomůže ani vyřazení blkování vyskakovacích reklamních oken ani vypnutí jiných zákazů, pakliže je mám, ale příliš jich nepoužívám.
Máte někdo podobné problémy, že tyto funkce z Google nefungují? Nebo lépe... víte jak nastavit Maxthon aby to fungovalo?
Děkuji Lada
tak co jak udelat aby mx2 prip. mx3 v rezimu compatibility jel pod novym jadrem ie9b?
On jede pod novým jádrem, ale v kompatibilním režimu. Zkus porovnat rychlost vykreslování třeba na: http://ie.microsoft.com/testdrive/Perfo ... fault.html
V Mx2 jde ještě v nastavení zvolit IE8.
V Mx2 jde ještě v nastavení zvolit IE8.
ale houby, neni to nove jadro ale porad pouziva compatibility view ie7, uz jsem to videl hned v diskuzi pod zive.cz ze zobrazuje stejne pismo jako pred tim a ne renderovane jako v ie9, i na myip.cz ukazuje ie7, i se zapnutym rezimem ie8, user agent mam vypnuty. takze...
kdyz byla jeste dev verze tak si psal vsude nejaky navod aby maxthon pouzival jadro te ie9dev, hodil bys odkaz?
kdyz byla jeste dev verze tak si psal vsude nejaky navod aby maxthon pouzival jadro te ie9dev, hodil bys odkaz?
Jádro IE9 se použije, ale ne IE9 režim... Tady máš ten odkaz: post2724.html#p2724