Ahoj,
chtěl bych se zeptat, jestli je možnost nějak vyexportovat z v3.4.5.2 a pak naimportovat do v4.1.3.4 data z Vyplňování formulářů? Nebo je to třeba v nějakém souboru, který by stačilo překopírovat?
U stávající verze mám problémy s tím, že se mi vypíná Flash player, tak bych zkusil update, ale bez tohohle bych do toho nešel.
Díky moc za odpověď
Matýsek
P.S. Omlouvám se, jestli se to tu už někde řešilo. Zkoušel jsem hledat, ale nenašel jsem nic, co by mi pomohlo.
Vyplněné formuláře
Re: Vyplněné formuláře
Tak si odpovím sám a snad to i někomu pomůže.
Po nainstalování 4ky i do jiného adresáře je všechno jako ve starší verzi. Zdá se, že všechna uložená hesla tam jsou, oblíbené taky.
Není divu, že je Maxthon nejlepší prohlížeč.
Jen to ale asi stejně bohužel nevyřešilo problém s Flash playerem.. :-/
Po nainstalování 4ky i do jiného adresáře je všechno jako ve starší verzi. Zdá se, že všechna uložená hesla tam jsou, oblíbené taky.
Není divu, že je Maxthon nejlepší prohlížeč.
Jen to ale asi stejně bohužel nevyřešilo problém s Flash playerem.. :-/
Zdravím,
přešel jsem na linux a ve windowsáckem mám všechno uložené, forma pod. Nevíte někdo , jak to dostat do lonuxového beta Maxthonu?
Díky
K.
přešel jsem na linux a ve windowsáckem mám všechno uložené, forma pod. Nevíte někdo , jak to dostat do lonuxového beta Maxthonu?
Díky
K.
Maxthon na Linuxu je teprve ve fázi druhé beta verze, zatím jde synchronizovat tuším jen Oblíbené a Rychlý přístup. Řekl bych, že bude ještě chvíli trvat než toho bude zvládat víc.