Zdravím, po dlouhé době o5 uživatelem prohlížeče Maxthon Portable, konkrétně verze 3.3.3.1000 a mám pár dotazů, ačkoli se jedná o drobné "kosmetické" vady:
1.) využívá-li nastavení z MSIE, proč při návštěvě stránky vyžadující certifikát (jak kořenový tak i osobní) nezobrazí možnost jeho zobrazení a následného potvrzení včetně ignorace certifikátu osobního (přičemž v MSIE je vše O.K.)?
2). lze-li již zamknout záložku, proč nelze při opak. spuštění prohlížeče zachovat jejich pořadí, případně možnost editace..?
3). možnost rozšíření volby zobrazení stránky po spuštění o "žádná"
Předem děkuji za odpověď, s pozdravem "duch"
Dotaz
Re: Dotaz
1) Nastavení z IE se využívá jedině při přepnutí zobrazovacího režimu (ikonka blesku vedle adresního řádku). Standardně používá Maxthon 3 vlastní jádro založené na WebKitu a tedy i vlastní nastavení.
2) Vyzkoušel jsem a pořadí se mi zachovalo.
3) Můžeš zvolit domovskou stránku a tu nastavit na about:none
2) Vyzkoušel jsem a pořadí se mi zachovalo.
3) Můžeš zvolit domovskou stránku a tu nastavit na about:none
Add 1.) O.K., díky
Add 2.) pořadí se stále zcela nahodile mění..
Add 3.) i po nastavení about:none či abot:blank se VŽDY zobrazí nová záložka..
již jsem provedl update na MaxthonPortable 3.3.4.2000, kde navíc není zcela dokončená lokalizace a stále není možně nastavit různé časové intervaly pro refresh stránek.. nějaký tipy..? předem díky & bye "duch"
Add 2.) pořadí se stále zcela nahodile mění..
Add 3.) i po nastavení about:none či abot:blank se VŽDY zobrazí nová záložka..
již jsem provedl update na MaxthonPortable 3.3.4.2000, kde navíc není zcela dokončená lokalizace a stále není možně nastavit různé časové intervaly pro refresh stránek.. nějaký tipy..? předem díky & bye "duch"
Tak ten seznam oblibenych se vtipne prestehoval na druhou (pravou) strany listy oblibenych. Misto na hvezdicku staci kliknout na dvojitou >>. Me je tenhle postup prijemnejsi, nez pres postranni listu, kterou mam bezne skrytou.