Maxthon používám roky a jen velmi nerad bych přecházel na jiný...
1. Prosím o radu. Po aktualizaci mi zmizela ikonka v URL řádku pro přepínání mezi režimy Turbo/IE.
V Nastavení - Pokročilé nastavení - Prohlížení jsem zkusil různé kombinace.
Jak tam tu ikonku dostat? Reinstalace Maxthonu nepomohla...
2. Mezi klávesovými zkratkami není možnost definovat "Přepínání zobrazovacího jádra" => nešla by tam přidat?
Moc díky.
David
Turbo/IE režim Vyřešeno
Re: Turbo/IE režim
Ahoj,
1. Hlavní menu > Zobrazení > Tlačítko Přepnout zobrazovací režim
2. Všechno jde, ale nejsem si jist, zda se vývojářům bude chtít Kdyžtak můžeš zkusit poslat požadavek přímo tady (anglicky). Myslím, že jsem podobný dotaz už někde viděl, ale nedávno překopali anglické fórum Maxthonu a teď tam něco najít je skoro až nadlický úkol
1. Hlavní menu > Zobrazení > Tlačítko Přepnout zobrazovací režim
2. Všechno jde, ale nejsem si jist, zda se vývojářům bude chtít Kdyžtak můžeš zkusit poslat požadavek přímo tady (anglicky). Myslím, že jsem podobný dotaz už někde viděl, ale nedávno překopali anglické fórum Maxthonu a teď tam něco najít je skoro až nadlický úkol
To je ono! Je to prostě nejlepší prohlížeč.
Moc díky.
Hezký den.
Moc díky.
Hezký den.
Zdravim, na posledni verzi Mx nejde v rezimu Turbo spustit video na strankach zive.cz. Neni na to nejake nastaveni, abych nemusel prepinat na IE rezim?
http://www.zive.cz/clanky/testlab-spunt ... gn=RSSfeed
http://www.zive.cz/clanky/testlab-spunt ... gn=RSSfeed
Mám verzi 4.4.5.1000 a video funguje i v turbo režimu.
Mám taktéž v4.4.5.1000, ale video mi přehrát nejde, ani s vypnutým AdBlockem
Tak to je divné, mně to jede i s AdBlockem. Nemáš aktivní nějaké rozšíření pro YouToube?
Mám problém s otvorením disku google drive:
pokiaľ zadám adresu priamo, tzn.: www.google.com/drive tak mi ho otvorí (v režime turbo),
pokiaľ ale ho otváram zo stránok google tlačítkom pre rýchly prístup k aplikáciám Google (na stránke vpravo hore pri logu účtu) tak mi Maxthon stále prepne zobrazovací režim na EI a stránka sa už neotvorí (lebo google už nepodporuje tento režim), len ma presmeruje na stránku google support a odporúča iný prehliadač. Jednoducho neviem mu nanútiť, že toto nech otvára v turbe.
Podotýkam, že toto mi robí len na jednom PC, na ďalších mi aj po kliku cez rýchly prístup drive otvára stále v turbe.
pokiaľ zadám adresu priamo, tzn.: www.google.com/drive tak mi ho otvorí (v režime turbo),
pokiaľ ale ho otváram zo stránok google tlačítkom pre rýchly prístup k aplikáciám Google (na stránke vpravo hore pri logu účtu) tak mi Maxthon stále prepne zobrazovací režim na EI a stránka sa už neotvorí (lebo google už nepodporuje tento režim), len ma presmeruje na stránku google support a odporúča iný prehliadač. Jednoducho neviem mu nanútiť, že toto nech otvára v turbe.
Podotýkam, že toto mi robí len na jednom PC, na ďalších mi aj po kliku cez rýchly prístup drive otvára stále v turbe.
V Nastavení Maxthonu > Pokročilé nastavení > zaškrtni volbu "Povolit standardní zobrazování v IE režimu (k dispozici po instalaci Internet Explorer 8 nebo novějšího)" pak by tě už Google neměl přesměrovávat a můžeš zvolit režim dle libosti.