Ahoj,
Chci se zeptat, jestli se i ostatním děje to co mě. Od včerejška pozoruji menší problém s tím, kolik si Maxthon bere operační paměti. Mám otevřenou jednu záložku a správce stahování. I přesto je tam těch procesů tak trochu moc. Horší na tom je, že se jejich počet nezmenšuje, právě naopak!
Mohl by to případně někdo nahlásit vývojářům? Moje angličtina na to není nejlepší.
Operační paměť
Re: Operační paměť
Já mám tak 6 až 9 procesů (a je jedno kolik je otevřených karet), když Maxthon zavřeš zůstane tam nějaký proces běžet?
Nebojte za chvíli přejde Maxthon na novější Blink jádro a to pak bude každá otevřená stránka v samostatném procesu a ten bude brát tak 20 až 200 MB navíc.
Pokud prohlížeč zavřu, tak se všechny procesy ukončí. No, pokud po přechodu bude počet procesů odpovídat počtu otevřených záložek, tak by to nevadilo. Je nějaká časová představa, kdy se můžeme na nové jádro těšit?
Mno už se testuje v4.9.0.900, ale prý je furt tak zabugovaná, že jsem se ji ještě neodvážil naložit.
Btw. nemůžu si pomoci, tenhle vtip tu prostě nesmí chybět
Btw. nemůžu si pomoci, tenhle vtip tu prostě nesmí chybět
Jo, to je dobré.
Trochu mimo téma. Netušíte někdo, jak to vypadá s 64bit verzí?
Trochu mimo téma. Netušíte někdo, jak to vypadá s 64bit verzí?
64b verze nejspíš stále není v plánu.
Bude odpovídat + těch několik základních procesů.Difadon píše:No, pokud po přechodu bude počet procesů odpovídat počtu otevřených záložek, tak by to nevadilo.