Tak jsem nedávno dělal factory reset na mobilu. A nedalo mi to, a zkusil jsem teda nainstalovat MX5 na mobil(Android). Na mobilu se mi to líbí.. Ale přijde mi, že to je trošičku krok zpět. Třeba reload stránky zbytečně skrytý někde v dolní liště.. Zbytečné klikání. Myslím si, že reload používá dost lidí.. A oni ho tam strčí někam dolů do lišty.
Asi jsem si moc zvykl na 4 Tak mi 5 nesedí. Ale třeba časem. Až skončí podpora pro 4 tak přejdu
Reload stránky a easter egg
Reload stránky a easter egg
CPU Intel Pentium G3258 4,2GHz - MB MSI B85-G43 - GK Gainward GeForce GTX 960 Phantom - RAM EVOLVEO Zeppelin Gold 16GB 1333 - HDD Western Digital Caviar 1TB - CASE MODECOM BULLDOZER
Re: Maxthon MX5
Já teda reload na mobilu používám jen výjimečně...
Já tedy ano. Co jsem dneska objevil, tak to je, že když podržíš ten domeček, tak se ti tam zapne jakási hra Okey.. Takový blbůstky mají vymýšlet až po dokončení optimalizace a všeho kolo
CPU Intel Pentium G3258 4,2GHz - MB MSI B85-G43 - GK Gainward GeForce GTX 960 Phantom - RAM EVOLVEO Zeppelin Gold 16GB 1333 - HDD Western Digital Caviar 1TB - CASE MODECOM BULLDOZER
Kde? Jakej domeček?
Zmáčknout a podržet ikonu "M" a posunout se nahoru doprostřed displeje.
Jé Easter egg, to musí mít každá aplikace
Kolik bodů jste nahráli? Já už 80
JO, špatně jsem to definoval Je to dobrý na zabití času ve škole