2.5.2. Beta 4
2.5.2. Beta 4
Pred pár dňami bola vypustená verzia Beta 4 a myslím že to má jeden závažný bug.
zavináč @ používam veľmi často a dávam ho klávesami alt+64 (num. klávesnica). Pri Beta 4 mi to ale nefunguje, musím najprv NumLock vypnúť. Je to veľmi otravné a nepraktické. Môže niekto potvrdiť tento bug? Zatiaľ som sa vrátil k Beta 3.
zavináč @ používam veľmi často a dávam ho klávesami alt+64 (num. klávesnica). Pri Beta 4 mi to ale nefunguje, musím najprv NumLock vypnúť. Je to veľmi otravné a nepraktické. Môže niekto potvrdiť tento bug? Zatiaľ som sa vrátil k Beta 3.
Re: 2.5.2. Beta 4
A ctrl+alt+v funguje? maxthon-v-2-5-1-t396-15.html#p2223
To som neskúšal. Viem, že zavináč sa dá napísať aj pravý Alt+V, to funguje bez problémov, ale Alt+64 (num) je pre mňa železný zvyk a to pod Beta 4 nefunguje. NumLock musím vypnúť.
mne zas od prvnich 2.5.2 beta nefunguje prepinani rozlozeni klavesnice musim otevrit novou zalozku a pak zase se vratit na stranku kde chci napsa jinym rozlozenim.
taky i kdyz jsem smazal vsechny klavesove zkratky v nastaveni maxthona tak stejne nektere funguji.
pokud by nekdo mohl prosim to odeslete aby to napravili.
taky i kdyz jsem smazal vsechny klavesove zkratky v nastaveni maxthona tak stejne nektere funguji.
pokud by nekdo mohl prosim to odeslete aby to napravili.
tak co nevite kdy uz bude finalni verze 2.5.2 ?
Přesně tak, nevíme...
Vyšla finální verze 2.5.2. Přepínání klávesnice stále nefunguje, takže stále nepoužitelné
404: Podpis nenalezen
Taky to testuju, ona nějak funguje, ale nějak úplně debilně. To znamená, že když přepneš klávesnici, tak se nic nestane a když pak otevřeš novou záložku, tak máš druhej jazyk...Lms píše:Vyšla finální verze 2.5.2. Přepínání klávesnice stále nefunguje, takže stále nepoužitelné
Tedy, opravdu je to nepoužitelný, protože pak když se vrátíš ke starý, je tam pořád předvolenej ten druhej jazyk
Navíc mi nějak nefungují Mouse Gestures. Bez nich už ten web neumím ovládat... Takže zpátky k verzi 2.1.5.
Já tyhle problémy na XP nemám, dokonce opravili přepínání klávesnice, už není potřeba mačkat alt+shift 2x.
Ale pokračujme zde: maxthon-v-2-5-2-t451.html
Ale pokračujme zde: maxthon-v-2-5-2-t451.html