Nefunguje mi maxthon 3
-
- Bažant
Nefunguje mi maxthon 3
Dobrý den, mám problém- naistaloval jsem si update na maxthon 3.3.4.400 (před tím jsem měl maxthon 3 ,ale teď nevím jaká byla předchozí verze) a myslím že hned po naistalovaní mi nefunguje( říkám myslím), může to taky zavinit nějaký vir? Projel jsem comp antivirem ale nic Tím že mi nefunguje myslím, že hned jak ho spustím se mi sekne a program "neodpovídá". Jinak mám win7.Poraďte prosím.
Re: Nefunguje mi maxthon 3
Zkus to stáhnout znovu a přeinstalovat, jinak předchozí verze v aktualizačním kanálu byla 3.1.5.1000.
-
- Bažant
Děkuji za upřesnění, přeinstalovat jsem to zkoušel, ale pořád nic
-
- Bažant
Tak mi to blokuje antivir (mám comodo), ale po kontrole mi žádný vir nenašel, co s tím?
Odblokovat v nastavení antiviru, nahlásit do Comoda nebo použít jiný AV, třeba Aviru nebo ten zdarma od Microsoftu.
Dobrý den, mě sice Maxthon funguje, ale ne vždy "naplno". U některých stránek chybý jakákoliv grafická podoba. Žádné obrázky jen text seřazený vlevo do sloupce. Odkazy sice fungují, ale je to Opruz a dost zmatené. Začalo to po změně Skinu.
Vrtal jsem se v nastavení, ale nemůžu se přes to prokopat.
Děkuji za radu
Freeby
Vrtal jsem se v nastavení, ale nemůžu se přes to prokopat.
Děkuji za radu
Freeby
Takže kdybys zas změnil skin, tak se to nezpraví? Když tak zkus ještě přeinstalovat.