Stáhnul jsem, nainstaloval, otevřel deset záložek, vypnul počítač, zapnul počítač, spustil Maxthon a mám jen homepage.. doufejme že mu to vydrží. Díky za odkaz.Culprit píše:No tak ji můžeš zkusit Maxthon 2.0.4.5799DanielX píše:No me to zase vadi a starsi verze se umela korektne ukoncit. Uvidim co dalsi aktualizace
Nastavení po spuštění, okna bez lišt, otvírání dokum
Teď jsem dopřeložil změny, které byly provedeny pro tento build. Sice nejsem dost dobrý angličtinář, ale přesně to co jsi potřeboval, je tam opraveno.DanielX píše:Stáhnul jsem, nainstaloval, otevřel deset záložek, vypnul počítač, zapnul počítač, spustil Maxthon a mám jen homepage.. doufejme že mu to vydrží. Díky za odkaz.
Příspěvek: Maxthon 2.0.4.5799
Jo ted jsem si to precetl a je to tam. Jsem rad ze je to opravene, ted jdu zaktualizovat Maxthona vsude kde ho pouzivamCulprit píše:Teď jsem dopřeložil změny, které byly provedeny pro tento build. Sice nejsem dost dobrý angličtinář, ale přesně to co jsi potřeboval, je tam opraveno.DanielX píše:Stáhnul jsem, nainstaloval, otevřel deset záložek, vypnul počítač, zapnul počítač, spustil Maxthon a mám jen homepage.. doufejme že mu to vydrží. Díky za odkaz.
Příspěvek: Maxthon 2.0.4.5799