Nastavení po spuštění, okna bez lišt, otvírání dokum

Fórum o prohlížeči Maxthon 2
DanielX
Hibernující křeček
Hibernující křeček

Příspěvek 2. říjen 2007 07:29

Culprit píše:
DanielX píše:No me to zase vadi a starsi verze se umela korektne ukoncit. Uvidim co dalsi aktualizace
No tak ji můžeš zkusit Maxthon 2.0.4.5799
Stáhnul jsem, nainstaloval, otevřel deset záložek, vypnul počítač, zapnul počítač, spustil Maxthon a mám jen homepage.. doufejme že mu to vydrží. Díky za odkaz.

Culprit
Totální SPAMMER
Totální SPAMMER

Příspěvek 2. říjen 2007 07:52

DanielX píše:Stáhnul jsem, nainstaloval, otevřel deset záložek, vypnul počítač, zapnul počítač, spustil Maxthon a mám jen homepage.. doufejme že mu to vydrží. Díky za odkaz.
Teď jsem dopřeložil změny, které byly provedeny pro tento build. Sice nejsem dost dobrý angličtinář, ale přesně to co jsi potřeboval, je tam opraveno.
Příspěvek: Maxthon 2.0.4.5799

DanielX
Hibernující křeček
Hibernující křeček

Příspěvek 2. říjen 2007 07:58

Culprit píše:
DanielX píše:Stáhnul jsem, nainstaloval, otevřel deset záložek, vypnul počítač, zapnul počítač, spustil Maxthon a mám jen homepage.. doufejme že mu to vydrží. Díky za odkaz.
Teď jsem dopřeložil změny, které byly provedeny pro tento build. Sice nejsem dost dobrý angličtinář, ale přesně to co jsi potřeboval, je tam opraveno.
Příspěvek: Maxthon 2.0.4.5799
Jo ted jsem si to precetl a je to tam. Jsem rad ze je to opravene, ted jdu zaktualizovat Maxthona vsude kde ho pouzivam :-)

Odpovědět