Zpět
Zpět
Ve starém Maxthonu jsem měl vedle tlačítka zpět malý trojúhelník směrem dolů. Když jsem zmáčknul tento trojúhelník, uviděl jsem seznam všech stránek jednu za druhou směrem zpět, tak jak jsem si je prohlížel. Ve verzi 2.0.4.5799 tuto funkci nemám. Ve výběru tlačítek jsou 2 tlačítka zpět. Zelená šipka doleva a modrá kulatá, co vypadá jako delfín. Ta zelená vrací jen o jeden krok zpět, případně krok za krokem vždy po jednom. Trojúhelník tam není. Modrá trojúhelník má, ale stránky zpět si vybírá podle pro mne nepochopitelných pravidel. Většinou si tam dá prostě co chce. Co s tím?
Zpět
ok, to beru, ale jak se dostanu k tomu, abych videl seznam vsech kroku zpet? umi to stara verze, stejne tak to ma treba i word atd. U mne zelene tlacitko umozni pouze jit krok za krokem zpatky, ne si vybrat z nekolika stranek, ktere uz jsem prozil a vratit se treba o 5 kroku zpatky. To umel ten trojuhelnik, ktery ale ted vedle zelene sipky nemam.
Historie
Tak to tlačítko se jmenuje Kroky historie. Když jsem ho přidal, tak to funguje. Takže bych měl ale ještě jeden dotaz: ve staré verzi jsem si stáhnul i menu (soubor, zobrazit, oblíbené, nástroje, nápověda) tak, že bylo vidět jen soubor a zbytek už bylo přes výběrové tlačítko. V nové verzi jsem nepřišel na to, jak to udělat.
Re: Historie
jednoduchy,ale prijit na to je fakt o zivotsalash píše:Tak to tlačítko se jmenuje Kroky historie. Když jsem ho přidal, tak to funguje. Takže bych měl ale ještě jeden dotaz: ve staré verzi jsem si stáhnul i menu (soubor, zobrazit, oblíbené, nástroje, nápověda) tak, že bylo vidět jen soubor a zbytek už bylo přes výběrové tlačítko. V nové verzi jsem nepřišel na to, jak to udělat.
v miste kde je menu(soubor,zobrazit...)klikni pravou krysou - prizpusobit.
otevre se ti okynko ktere ignoruj.ted chytni treba menu napoveda najed s nim az na menu soubor ktery se ti rozbali,sjed s tim na misto kde chces aby menu napoveda bylo - upust.zavri okno prizpusobit.