velmi často se mi stává, pokud otevři nějaký pdf v okně Maxthonu, tak se přestane načítat, většinou pokud jde o větší soubor, Maxthon zamrzne a pak to hodí chybu:
Runtime Error!
R6025 - pure virtual function call
v lepším případě se sám restartuje, nebo zamrzne úplně, pak jde vypnout přes správce úloh a v nejhorším případě i totálně zasekne systém, tedy je nutný tvrdý restart.
Což je samozřejmě moc fajn.
Dělá mi to napříč verzemi MX už dlouho, už si nepamatuji, jestli i v MX2, ale MX3 od první verze a u 4 (4.0.0.2000 i 4.0.3.1000) se to ještě tuplem zhoršilo právě o to kompletní zamrznutí systému.
O stabilitě 4 se raději dál ani nebudu zmiňovat, je to katastrofa, padne i z otevření oblíbené záložky

Problém jsem pozoroval na všech sestavách, co jsem kdy používal (P4, Core Duo, i7, grafika vždy od Ati), OS Win XP a Win7.
Na PDF používám Adobe Acrobat nebo Reader, verze se snažím vždy instalovat nejnovější.
Setkal se s tím někdo také a je nějaké řešení? Nebo alespoň jak vyřešit u hledání v google, abych nemusel stránku s pdf otevírat, ale rovnou uložit? Když dám uložit jako, tak se uloží pouze html soubor.
Děkuji