Když v Maxthonu procházím fórum na webu RCmania.cz, tak se mi v příspěvcích zobrazují jen malé náhledy příloh *.jpg v příspěvcích. Pokud zkusím náhled odklepnout pravým myšátkem, tak se nic nezobrazí a levým je položka "zobrazit obrázek" šedivá. Pokud uložím obrázek z levýho myšítka, či ctrl pravý myšítko, je jen ve velikosti malýho náhledu. Musí se přidružit nějaký prohlížeč nebo co s tím, aby to šlo jako v IE? Hledal jsem něco v nastavení a nic. Zkusil jsem do externích nástrojů přidat W Media Player a taky nic. Teď jsem ještě zjistil, že mi nejdou taky otevřít náhledy příloh pdf.
Díky
Jirka
Nejde zobrazit obrázek Vyřešeno
Re: Nejde zobrazit obrázek
Jakou verzi používáš? Já jsem aktuálně na 4.2.0.800 a žádný problém s prohlížením nebo ukládáním obrázků nemám.
Mám 4.1.2.4000. Hmm, divný, když dám v Maxthonu aktualizaci, napíše že mám aktuální. Zkoušel jsem stáhnout 4.2.0.800 a nikde nic a nebo se začne stahovat 4.1.2.4000. Zde na titulní stránce se download ani nerozeběhne.
Navíc, když kouknu na fórum, vidím že u 4.2. je zase spousta problémů. Obávám se, že pokud Maxthon neumí to, co mi aspoň mizerně poskytuje IE, budu muset přejít na něco jinýho. Škoda.....
Jirka
Navíc, když kouknu na fórum, vidím že u 4.2. je zase spousta problémů. Obávám se, že pokud Maxthon neumí to, co mi aspoň mizerně poskytuje IE, budu muset přejít na něco jinýho. Škoda.....
Jirka
Pokud to v IE jede, tak by mělo stačit Přepnout zobrazovací režim na IE (volba v hlavním menu).