Blokování reklam
Blokování reklam
Ahoj. Není to ani týden co jsem začal používat Maxthon. Před tím jsem požíval Chrome, ale jelikož po poslední aktualizaci mi Chrom opakovaně padá. Dalším řešením byl IE, Mozilla, a nebo Opera ty se však buď pomalu načítají, nebo se lagují a proto jsem zvolil Maxthon. Jediný problém je, že jsem nenašel žádnř plugin na blokování reklam, něco jako AdBlock. A tak se Vás teda ptám, jak lze blokovat reklamy? Děkuji všem za rady...
Re: Blokování reklam
Blokování umí Maxthon i bez pluginů.
První bych doporučil aktivovat odebírání globálních pravidel:
A pak je možné přidat vlastní pravidla nebo je vložit z nějakého českého adblock listu.
První bych doporučil aktivovat odebírání globálních pravidel:
A pak je možné přidat vlastní pravidla nebo je vložit z nějakého českého adblock listu.
MAxtthon vypadá výborně, poté, co se Opera stala nepoužitelnou... Ale to blokování reklam mi nefinguje... Mám ho zapnuté, odebírám globální pravidla... a přesto se idnes a další stránky staly totálně nečitelnými, protože Opera - když ještě fungovala normálně, vyčistila všechno. Tady mám na stránce idnes všechny reklamy, jako by adblocker neexistoval...
Seznam pravidel dost pokulhává. Ona ale Opera taky nedokázala zablokovat všechno, ve finále to bylo lepší vyřešit pomocí rozšíření NoAds nebo AdBlock...Mrkni sem
Naposledy upravil(a) LuCash dne 27. listopad 2014 04:04, celkem upraveno 1 x.
Důvod: Změna odkazu na nový formát.
Důvod: Změna odkazu na nový formát.